אישום: תושב ראשון לציון מואשם במספר תקיפות אלימות כלפי בת זוגו, מעצרו הוארך עד תום ההליכים

משטרה אילוסטרציה

מערכת "ראשון ניוז":

הפרקליטות הגישה כתב אישום כנגד תושב ראשון לציון בן 25, שתקף באלימות חמורה את בת זוגו לשעבר, בסטירות ואגרופים לפניה. על פי כתב האישום שהוגש אל בית משפט השלום בראשון לציון מוזכרים שלושה אישומים שבוצעו במשך תשעה חודשים: האירוע הראשון התרחש בתאריך בחודש יוני 2019, ביניהם התפתח ויכוח במהלכו השליך הגבר על ראשה של האישה שקית בתוכה מספר קופסאות "מטרנה" שגרמו לה לחבלה ושריטות.

האירוע השני התרחש בתאריך 13.9.2019 במהלך ויכוח נוסף שהתפתח ביניהם, סטר לה בפניה ואחז בשערותיה עד שהיא נפלה על הרצפה. בהמשך בעט בחלק גופה העליון תוך שהוא מקלל אותה.

האירוע השלישי התרחש לפני כשבוע, בתאריך 10.12.2019 על רקע סירובה לקיים עימו יחסי מין. הגבר אחז בשערותיה ומשך אותה עד שנפגעה ממשקוף הדלת ונפלה על הרצפה. בעוד היא שרועה על הרצפה המשיך הגבר לתקוף אותה ולבעוט בה בבטנה ובגבה תוך שהיא מתחננת שיניח לה. בהמשך נטל לידו חפץ בדמות אקדח, כיוון עליה ואמר: "זה 9 מ"מ, אם תפתחי את הפה ותתלונני עלי אני ארצח אותך".

מיד לאחר הקראת כתב האישום המזעזע ביקש סנגורו לשחררו בתנאים מגבילים אך השופטת אילה אורן הורתה להאריך את מעצרו עד החלטה אחרת.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *