
מאת: רות רובינשטיין
אתמול (יום ג') דווח על עומסי תנועה צפויים בשעה 19:00, בסמוך לקניון עזריאלי ראשונים, לאור קריאתם של "נאמני נתניהו" לצאת להפגנת תמיכה בראש הממשלה.
כזכור, אתמול דווח שראש הממשלה מושך בחזרה את בקשת החסינות. ארבע שעות לאחר מכן, הגיש היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט את כתב האישום נגדו, לבית המשפט המחוזי בירושלים, בעוד ראש הממשלה בנימין נתניהו שוהה בארה"ב.
לאור האמור, תומכי נתניהו מיהרו לקיים אתמול בערב הפגנת תמיכה בו, בכניסה לקניון עזריאלי ראשונים. למרבה אכזבת הנאמנים ואנשי הליכוד, הגיעו להפגנה שמונה אנשים בלבד.

אחד מהתומכים אמר לחשות ראשון ניוז: "כנראה שכתב האישום עשה משהו ואנשים כבר לא ממהרים לצאת ולתמוך בביבי. אני מרגיש שמשהו מתשנה. לפני הגשת כתב האישום הייתה נאמנות עיוורת ובקלות יכלו להיות כאן לכל הפחות מאות אנשים אבל כפי שרואים, ניתן למנות את התומכים על פחות משתי ידיים".