עדכון התפשטות נגיף הקורונה בראשון: חולה בנגיף שהה בבנק מרכנטיל ברחוב רוטשילד

משטרת ישראל.

מערכת ראשון ניוז:

משרד הבריאות פרסם עדכוני חקירות אפידימיולוגיות בדבר מקומות בהם שהו חולי קורונה. בתאריך 24.3, בין השעות 14:00- 15:00, הגיע חולה קורונה לבנק מרכנטיל, שברחוב רוטשילד 115, במרכז העיר.

על כל מי ששהה בבנק, ביום ובשעות המפורטים מעלה, מתבקש להיכנס לבידוד ביתי לפי הוראות משרד הבריאות ולדווח על כך בטופס המקוון: דיווח על בידוד בית לאחר חזרה מחו"לדיווח על בידוד בית לאחר מגע עם חולה מאומת או במוקד משרד הבריאות בטלפון 5400*, במוקדי קופות החולים: כללית 2700*, מכבי 3555*, מאוחדת 3833*, לאומית 507*.

אם במהלך הבידוד מופיעים תסמינים של חום או שיעול או קושי בנשימה יש להתקשר באופן מידי למוקד 101 של מד״א על מנת לברר צורך בבדיקת הנגיף.

למידע רישמי, מאומת ומתעדכן:  , טלגרם , יישומון (אפליקציה) CoronApp: להורדה למכשירי iosלהורדה למכשירי אנדרואיד.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *