ל"ג בעומר: בחברה לביטחון איתרו מוקדים בהם היו אמורים להדליק מדורות ומשאית השמחה של העירייה שמחה את תושבי העיר

איתור מוקדי הדלקות מדורות אסורות, צילום: החברה לביטחון

מערכת ראשון ניוז:

ל"ג בעומר: בחברה לביטחון איתרו מוקדים בהם היו אמורים להדליק מדורות בניגוד לצו הבריאות ומשאית השמחה של העירייה, נוסעת ברחבי העיר ומשמחת את תושבי העיר.

פקחי החברה לביטחון של עיריית ראשון לציון הצליחו אתמול (יום שלישי) לאתר שתי מוקדים שבהם היו אמורים להדליק מדורות ל"ג בעומר וזאת בניגוד לצו הבריאות.

ביממות האחרונות מיפו בחברה לביטחון את השטחים האסורים, שבהם בשנים עברו הודלקו מדורות ל"ג בעומר. בשל האיסור על הדלקת מדורות ביצעו שוטרי ופקחי השיטור העירוני וכן פקחי החברה סיורים ותצפיות ואכן אותרו  בעיר בסמוך לבית העלמין הצבאי ובשטח פתוח ליד כפר אריה, מצבורי חומרי בעירה רהיטים וקרשים שהיו אמורים לשמש למדורות החג.

משאיות של העירייה פינו את חומרי הבעירה מהמקום. בחברה לביטחון מוסרים שפעילות המניעה מתבצעת ברחבי העיר בין היתר בעזרת רחפנים ןכך גם תתבצע במהלך היום.

משאית השמחה, צילום: ראשון ניוז.

בתוך כך, העירייה הפעילה אתמול משאית שמחה, שנסעה ברחבי העיר ונגנה שירים מקפיצים ומרקידים במטרה לשמח את התושבים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *