
מערכת ראשון ניוז:
הכה את אביו בן ה-80 ובחקירתו אמר "בגלל שאבי צבע את האמבטיה ולא התנהג יפה".
תושב ראשון לציון בן 43, מרחוב אנילביץ', התעצבן על אביו בן ה-80 שהחליט לצבוע את אמבטיית ביתם ועל כך שלדבריו לא התנהג אליו יפה ובתגובה הוא הכה אותו קשות.
עניינו של החשוד הובא בפני דיון בבית משפט השלום בראשון לציון. בפתח הדיון אמר נציג המשטרה רס"ב דמיטרי שנקר: "שוטרים שהגיעו לאירוע של הקשיש שהותקף, פנו לחשוד ושאלו את פשר המעשה. לטענתו – מסר שבעקבות שאביו החליט לצבוע את האמבטיה ואינו מתנהג יפה, בעקבות כך הבן תקף אותו".
עוד אמר רס"ב שנקר במהלך הדיון כי "הבן החשוד סרב להתלוות לתחנה, לאחר שהשוטרים הזהירו אותו ואף הציגו בפניו את אקדח הטייזר, החשוד רצה לקחת את המפתחות שאליהם מחובר אולר. בשלב הזה ביקשה השוטרת מהחשוד לא לגעת באולר, אך לאחר שסורבה הנ"ל ניסתה למנוע מהחשוד, כתוצאה מכך הנ"ל נחתכה בידה קלות".
בתום הדיון הקצר הורה השופט ישראל פת להאריך את מעצרו ביום אחד ולשלוח אותו לבדיקה פסיכיאטרית.