ספורט: בכדורגל הפועל ראשל"צ חוזרת לשחק הערב ובכדוריד מאמן הפועל ראשל"צ ממשיך לעוד עונה ושחקן נבחרת ישראל חוזר לשחק בקבוצה

מערכת ראשון ניוז:

ספורט: כדורגל – אחרי הפגרה הארוכה הפועל ראשון לציון חוזרת הערב לשחק מול הפועל אשקלון ובכדוריד מאמן הפועל ראשון לציון בכדוריד עידן ממן ממשיך לעונה הבאה ושחקן נבחרת ישראל טל הרשקוביץ חוזר לשחק בקבוצה.

כדורגל:

הערב אחרי שלושה חודשים של פגרה שנבעה בשל נגיף הקורונה, חוזרת הליגה הלאומית לפעילות לשני מחזורים לפני תחילת הפליי אוף. הפועל ראשון לציון תארח הערב באיצטדיון הברפלד, בשעה 20.00, את האחרונה בטבלה הפועל אשקלון.

הכתומים מראשל"צ הממוקמים במקום השני בטבלה, עם מאזן של 15 ניצחונות, 7 תיקו, 6 הפסדים, הבקיעה 41 שערים וספגה 27. רוצים לנצח הערב ולהגיע לפליי אוף בעמדה טובה. וכמובן בסיום הפליי אוף לתפוס את אחד משני המקומות הראשונים המובלים לליגת העל. אשקלון שנועלת הטבלה, לא אמורנ להוות יריב קשה לחניחכיו של מנחם קורצקי, אבל צריך להיזהר גם מיריבה כזו.

תחזית: ניצחון להפועל לראשון לציון.

כדוריד:

מימין: טל הרשקוביץ ועידן מימון, צילום: הדר ואן קולא איגוד הכדוריד.הפועל ראשון לציון הודיעה הבוקר שהמאמן והסמל הגדול שלה, עידן מימון, ממשיך לעונה הבאה, כמו גם על חזרתו המסקרנת של טל הרשקוביץ, שחקנה של נבחרת ישראל, שהיה שותף לאליפות ההיסטורית של הפועל אשדוד, שחקן הפינה, שכבר היה שותף בעבר לזכייה ב-3 תארי אליפויות המדינה ושני גביעי מדינה עם הפועל ראשל"צ, שב אחרי 4 עונות, שנתיים בבני הרצליה ושנתיים באשדוד, שבהן גם היה אחד הכובשים המובילים בליגת ווינר.

"חזרתי לקדנציה שנייה במקום בו גדלתי, ומעבר לשמחה על החזרה הביתה, אני חושב שבונים קבוצה מוכשרת וטובה ומקווה ומאמין שנחזור למסלול התארים", אמר הרשקוביץ. מימון הוסיף: "אני שמח מאוד שטל חוזר הביתה, זאת סגירת מעגל עבורו ועבור המועדון. טל שחקן מצוין, והוא חוזר כדי לעזור לקבוצה לעמוד במטרות שלה. מעבר לזה, אנחנו נהיה קבוצה צעירה ואני מצפה מטל להיות אחד הלידרים ולתרום מהניסיון שלו".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *