
מערכת ראשון ניוז:
פרסום ראשון: עובדי עיריית ראשון לציון הונחו להכנס לבידוד בעקבות גילוי הנגיף אצל עובדת עירייה מזכירה בכירה.
עובדי בניין העירייה לרבות ראש העיר רז קינסטליך, נכנסים ברגעים אלו לבידוד בביתם, זאת בעקבות תוצאות חיוביות שנמצאו אצל מזכירה בכירה העובדת בבניין. העובדים יעברו בדיקות קורונה באמצעות קופות החולים. הבדיקות ייערכו ככול הנראה כבר מחר (יום ה'). משרד הבריאות החל בחקירה אפדיומולוגית על מנת לבדוק עם מי היא באה במגע. רק עובדים ששהו ליד המזכירה מעל 15 דקות, יונחו להיכנס לבידוד.
אמש התקיימה בבניין העירייה ישיבת מועצה. חברי מועצת העיר שלא נכחו: יו"ר ועדת הביקורת דורון אוזן, מחזיק תיק מגזרים איתן שלום, מחזיקת תיק קהילה ונחלת יהודה אפרת אברמוביץ ומחזיקת תיקי שיתופים בחינוך, מוזיאונים וקשרי חוץ ענת ליבוביץ.
לדברי אוזן: "חשבתי שנכון להמשיך לקיים את ישיבות המועצה בזום אבל לצערי היו שחשבו אחרת. אני מאחל לכל עובדי העירייה ולחבריי למועצה וכמובן לעובדת העירייה שהתגלתה כנשאית הנגיף בריאות טובה וחזרה למסלול העבודה והחיים הכי מהר שאפשר. אני מציע לעירייה לחזור לקיום ישיבות רבות משתתפים בזום ולהקפיד יותר על הכללים תוך שמירה מקסימלית על עובדי העירייה והצוותים. התקופה לא ברורה בכל המדינה ובעולם ולא נכון לחזור על טעויות שנעשו. בנוסף בחינוך צריכים לפעול בזהירות יתר למען בריאות הציבור מבלי לפגוע ברמה השירות והמקצועיות לתושב".
על פי הנחיות משרד הבריאות, כל מי ששהה במקום בתאריך 9.6, מתבקש להיכנס לבידוד ביתי לפי הוראות משרד הבריאות ולדווח על כך בטופס המקוון: דיווח על בידוד בית לאחר מגע עם חולה מאומת או במוקד משרד הבריאות בטלפון 5400*, במוקדי קופות החולים: כללית 2700*, מכבי 3555*, מאוחדת 3833*, לאומית 507*.