המשנה לראש העיר יוסי חממי מתחייב לפעול להקלות בקנסות " הפקחים קיבלו יותר מדי כוח, לא יכול להיות שכל אזעקה שתפעל תסתיים בקנס".
המשנה לראש העיר ראשון לציון יוסי חממי יפגוש בקרוב את השרה להגנת הסביבה גילה גמליאל ולבקש ממנה להקל בקנסות לבעלי בית ועסק שיש להם אזעקות. לדבריו האזעקות הותקנו לצורך מניעת גניבות ופריצות בלבד ולא על מנת לחטוף קנסות מפקחים על הקמת רעש.

חממי " חוק הרעש מאפשר לפקחים להטיל קנסות לאזעקות בכלי רכב, בתים ועסקים ולזה אני מתנגד. אם אזעקה של מישהו פועלת כנראה שיש לכך סיבה, אני לא מבין למה להעניש אותו? אם היא הופעלה למשל בגלל שנכנס פורץ? אני אומר דבר כזה, מי שעושה רעש ומפריע למנוחת התושבים אין לי בעיה שיקבל קנס, אבל אני נגד לתת סמכות יתר לפקחים ולאפשר להם לרשום קנס. אני מתכוון לפנות לחברתי השרה גילה גמליאל ולתקן את העיוות שנוצר. לא יכול להיות שהחוק יהיה נגד התושבים, החוק בא לעזור לנו ולא להכביד ולהזיק לתושבים".