חוסר כבוד: גבר בן 50 תקף מילולית ואיים על פקחית בזמן שביצעה את עבודתה

בתאריך 16.10.18 בשעת ערב הגיעה קריאה למוקד העירוני לפיה שני רכבים חוסמים את המדרכה ברחוב הרצל 34 בעיר.

אל המקום הגיעו 2 פקחיות אשר היו במשמרת, הן ביקשו מבעלי הרכבים להזיז את רכבם, בתגובה בעלי הרכבים צחקוואמרו שיזיזו כשיסיימו לאכול.

לאור תגובת הנהגים, אמרה להם אחת הפקחיות שאם לא יזיזו את רכביהם, היא תיאלץ לתת להם דו״חות, בתגובה החל אחד הנהגים (50) לקלל את הפקחית ולאיים עליה: ״בואי לפה אני אשבור לך צלחת על הראש״.

הפקחית יצא מהניידת לעבר הנהג ושאלה מדוע הוא מדבר בצורה כזאת, באותה עת הוא התקרה עליה תוך כדי איומיםוקללות.

במעשיו הנהג איים והעליב עובד ציבור. בחודש אוגוסט האחרון בבית משפט השלום בראשון לציון אישר הנהג כי היה במקוםוהיה עד לפנייתן של הפקחיות להזיז את רכבו, אך טוען כי לא איים, לא קילל ולא העליב את הפקחית. בנוסף טוען כי רכבו לאהיה שם כלל.

לאור כל טענות העדים והוכחת הטיעונים של הפקחית המתלוננת קבע בית המשפט כי הנהג יואשם באיומים ובהעלבת עובדציבור.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *