פקחי החברה לביטחון של עיריית ראשון לציון פעלו ופועלים מאז חצות לאכוף את הנחיות הסגר המהודק. על פי דיווחים מהשטח הציבור ברובו נשמע להנחיות ונמנע מלנוע במרחב הציבורי. גם בעלי העסקים בעיר פועלים על פי ההנחיות.
אולם מאז שעות הצהריים מתקבלות עשרות קריאות של אזרחים על התקהלויות ילדים ונערים במרחב הגינות הציבוריות בעיר ועל פי הדיווחים נוצרים בנקמות הללו התקהלויות. פקחי החברה לביטחון של עיריית ראשון לציון פועלים לפיזור ההתקהלויות באותם מקומות.
בחוף הים לא נרשמה תנועת הולכי רגל או מתרחצים.
המשטרה הודיעה כי תציב מחסומים בצירים המוליכים לחוף הים ותאכוף את מגבלת ריחוק של למעלה מאלף מטרים ממקום מגורים.
בחברה לביטחון של עיריית ראשון לציון שבים ומזהירים את הציבור להימנע מהתקהלויות, לעטות מסכות ולא לצאת למרחב הציבורי למרחק העולה מאלף מטרים.
בחברה לביטחון מפעילים לצד סיורי פקחים ואת אנשי השיטור המשולב גם רחפנים ומצלמות בקרה. במהלך השעות האחרונות בדקו פקחי החברה עשרות חנויות, מרכולים ורשתות שיווק בין היתר נבדק כי אין במקום מחויבי בידוד.