בשבת (3.7) נעצר ר׳, צעיר בן 18, תושב ראשון לציון בחשד שתקף ודקר אדם ברחוב.
ביום שבת התקבל דיווח במשטרת ראשון לציון מבית החולים ״אסף הרופא״ על אדם שנדקר והגיע למיון. שוטרים הגיעו למקום ולאחר מספר בדיקות עלה שמו של החשוד. השוטרים איתרו אותו בבית סבו ונלקח לחקירה.
בחקירה ר׳ מרחיק את עצמו מהמקרה וטוען כי לא מכיר את הבחור שהותקף. בנוסף מתברר בחקירה כי החשוד מתגורר בשכונה בה קרה המקרה, והוא המשיך להכחיש.
עורך הדין של ר׳, דורון שטרן טען כי מדובר בבחור צעיר בן 18.5 ללא עבר פלילי, אשר בעוד חודש מתגייס לתותחנים. משפחתו נורמטיבית והם מתגוררים אצל הסבתא והסבא. אין שום חשד לשיבוש עתידי של החקירה על ידי החשוד, הוא יוכל לשהות במעצר בית בפיקוח של משפחתו.
החוקרים טענו כי יש עוד מספר פעולות לבצע על מנת להשלים את החקירה.
השופט טל ענר קבע אתמול בבית משפט השלום בראשון לציון כי קיים חשד סביר שהחשוד ביצע את המיוחס לו. לכן, יש להאריך את מעצרו ביומיים על מנת שהחוקרים יסיימו את 5 פעולות החקירה שנותרו.