נעצר תושב ראשון לציון שפרץ לדירה בסוף השבוע וניסה לברוח
אמש (מוצ"ש) הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בראשון לציון, תושב העיר רמי טל בן 40 שביום שישי פרץ לדירה, ולאחר תמונות שהופצו הוא נתפס ונעצר תוך שהוא משליך מגופו סכין. המשטרה: "מדובר בהתפרצות לדירה עם גניבת רכוש רב. בעקבות פעולות חקירה שבוצעו נעצר החשוד אחרי שניסה לברוח מהשוטרים וזרק סכין בדרך. החשוד מוכר ובעל עבר פלילי רב".
https://chat.whatsapp.com/G485Y74Hv9R9benqJejoqm
סנגורו מטעם הסנגוריה הציבורית, עו"ד אלי מסטרמן ביקש לשחררו: "אנחנו ברף מאוד נמוך, כאשר חלק מתמונה וחלק מתווי פנים ולא ברף גבוה של חשד סביר. לא נתפס שום דבר מהגניבה. החשד נופל על רמי בגלל העבר שלו והקרבה הפיזית שלו לבית. יותר מהחשד הסביר, זה עילת המעצר, אין פה מעורבים נוספים, הוא לא קשר קשר, אין פה שיבוש. עבירת רכוש אחת לא מקימה עילת מעצר. השהות שלו במעצר בית תספק את העניין של שלום הציבור. אין סיבה להותירו במעצר אפילו יממה נוספת".
השופטת אביגיל פריי האריכה את מעצרו ביומיים: "קיימת עילת מעצר מחשש לשיבוש, בשים לב לממצאים המצויים עד עתה בתיק החקירה, הצורך למצות פעולות החקירה שפורטו בדו"ח הסודי ובשים לב לשלב המוקדם בו מצוי ההליך".