משמחים את תושבי הדרום

ראשון לציון: לפני כשבוע פנו לפעיל החברתי המוכר בעיר, זיו נחמה, ממלון "ארנה" בבת ים ושאלו אם קבוצת "עושים טוב לקהילה", תשמח להגיע לעיר השכנה על מנת לשמח את תושבי העיר שדרות.

 

נחמה: "לאחר התייעצות בקבוצה וללא הרבה מחשבה הוחלט להגיע ולשמח את תושבי שדרות הנפלאים במסיבת מורל ושמחה לתושבי העיר.

 

 

 

"היום וביחד עם קבוצת "עושים טוב לקהילה" הגענו למלון "ארנה" בבת-ים לשמח את תושבי שדרות שפונו מבתייהם עקב המצב בגיזרת העוטף, שנמצא תחת הפגזות והתראות בלתי פוסקות".

 

 

"תושבי שדרות רקדו, השתחררו ושמחו כל כך לראות אותנו ובכלל לשמוח ולהעלות להם את המורל ולשנות להם את מצב הרוח גם עם זה לשעה וקצת של אושר ושמחה".

 

 

"אני רוצה להודות למיה קורן על החיבור המרגש, לרעות וסיגלית מצוות מלון "ארנה" על האירוח והזכות להגיע ולשמח".

 

"תודה מיוחדת לאורית פוקס ששון ולנועם ששון, על כל שפע המתנות שתרמו לילדים ולמשפחות שרקדו ושמחו ברחבה, בהחלט היה מאוד מרגש לראות את שפע הנתינה ורוחב הלב שנפתח.

 

תודה רבה לחברי קבוצת "עושים טוב לקהילה" למיכאל ואור-אל אקרלינג על הסאונד, לאיתי נחמה, לגלית קאופמן, לניר וייס, לרחל קשש ומירה מאנה עוזרי, לאליחי כהן, לשגיא אברהם ועליזה רווה, כמה כייף שבאתם ולקחתם חלק, אתם אלופים, חיבוק חזק וענק.

אני כולי תקווה, שנראה ימים שלווים, ימים של שמחה ואושר, ימים בהם יוחזרו כל הנעדרים והחטופים לביתם, ימים בהם נראה שיקום כולל של כל ישובי העוטף, ימים שנראה את כל תושבי הדרום והצפון חוזרים לביתם וחוזרים לשיגרת חייהם במהרה ומי יתן ו"חוף נובה" לא יהייה אגדה.

ותזכרו תמיד. מילה טובה… מחשבה טובה… ומעשה טוב".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *