ראשון לציון: חשוד בפגע וברח בילדה כבת 8 הסגיר עצמו למשטרה
אתמול (רביעי)בסביבות השעה 17:00, הוזעקו כוחות ההצלה והרפואה לרחוב ז'בוטינסקי פינת רוטשילד בראשון לציון, לטפל בילדה כבת 8 שנפגעה בראשה כתוצאה מפגיעת רוכב אופניים שלא הבחין בה חוצה במעבק חציה. כוחות משטרה גדולים שהגיעו פתחו בחקירה וניסיונות לאתר את רוכב האופניים החשוד. כעבור שעתיים, התייצב החשוד, אוראל רדמי בן בן 24 מראשון לציון והסגיר עצמו. בחקירתו הוטח בו המקרה והעובדה כי פגע בילדה, הפקירה, השתמש באופניים לא תקינים, החשוד מסר גרסה דלה ולא שיתף פעולה עם חוקרי המשטרה באופן מלא. לפני זמן קצר הובא החשוד להארכת מעצר בבית משפט השלום בראשון לציון. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בחמישה ימים לצורך המשך חקירת המקרה. השופט גיל גבאי נענה לבקשת המשטרה באופן מלא והאריך את מעצרו עד יום שני: " קיימות אינדקציות ברורות לכך שהחשוד היה מודע לכך שפגע בקטינה. על אף האמור לא עצר, לא העניק לה סיוע ונמלט. המעשים מקימים עילת מעצר של מסוכנות".

מדוברות מד"א נמסר לאחר האירוע: "בשעה 16:50 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על ילדה הולכת רגל שנפגעה מאופניים חשמליים ברחוב רוטשילד בראשון לציון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שמיר-אסף הרופא, ילדה בת 7 במצב בינוני עם חבלת ראש".
עדכון לתאונת פגע וברח ממוצאי שבת.
בתום חמישה ימי מעצר, שוחרר לביתו בתנאים אדם קוסמן בן 37 מראשון לציון, שנעצר בחשד שהיה מעורב בתאונת פגע וברח ברחוב ההסתדרות בראשון לציון, במהלכה נפצע הולך רגל ופונה לבית החולים כשמצבו היה קשה. קוסמן כזכור, נעצר לאחר שהסגיר עצמו למשטרה כשעתיים לאחר התאונה.