

עכשיו האישום: מואשם בעל חנויות הפלאפל שנתפס בשבוע שעבר מגדל בביתו סמים וגונב חשמל.
מכתב האישום שהוגש אל בית משפט השלום בראשון לציון עולה כי בתאריך 4.12.2019 בוצע חיפוש בבית אימו. הנאשם בעל שתי חנויות פלאפל כבן 50 המוכר בעיר, מתגוררר בבית אימו ברחוב נחמיה, שם הקים בחצרה מעבדה מאובזרת מפילטרים, תנורים, מאווררים, חומרי דישון ועוד. בסך הכל נתפסו שישים שתילי סם מסוג קנאביס במשקל 30.18 קילוגרם נטו ששווים מיליוני שקלים.
במהלך תקופת הפעלת המעבדה פיתח מעקף במפסק החשמל בבית וסילוף של הנתיך על מנת למנוע קריאה מלאה של צריכת החשמל ומניעת קריסתו. במשך תקופה של מספר חודשים גנב חשמל בסך 23,344 אלף שקלים. עתה הוא יתמודד מול סעיפי אישום של הכנה וייצור סמים, החזקת סם שלא לצריכה עצמית וגניבת חשמל.
למרות בקשת סנגורו לשחרורו החליטה השופטת אילה אורן להאריך את מעצרו עד סוף החודש 30.12.2019, ולאחר תסקיר שיערוך נושא שחרורו ידון מחדש.